klara brodal

Kategori: Allmänt

kajle och marre

kajsa och maria , ah dom heter faktikst inte kajle och marre även fast det är snyggare namn.

kommer hit snart , vi ska bara chilla då jag mår så där.

 

I mon ska vi åka skridskor med skolan och jag är as taggad haha älskar det . 

på tal om is , här hade jag bruna ben ... jag saknar sommaren :(

 

Död.

Min hals , jag avlider . Råkade ta Siris sked i går av glassen och hon har varit sjuk jätte länge hehe så karma (?) ska gå till Siri när hon slutat .

Siri och söndags frod

Puss

Varit och pussat lite på mina älsklingar. Har ju inte tid att vara i stallet lika mycket nu för tiden för att jag måste plugga så mycket .... Men åh va jag älskar och Saknar mina killar varje dag ❤❤❤

plugg och mår skit

mår inte jätte bra dag , blev lite sent igår. ska iallafall sätta mig med NO nu och få klart den där jävla ( ja jävla) labbrapporten . labbrapporter är nog en av de tråkigaste sakerna jag vet i skolan . Det är verkligen bara lång tråkigt . döööö , aja elin kommer nog en stund sen oxå . Nu ska jag få det gjort .

 

lördag i bilder

var jätte kul igår , verkligen ! här får ni några bilder från när vi var hos mig innan vi drog upp på festen . 

Sneak peak och kvällens planer

Vid 6 kommer alla Goa tjejer till Mig och så ska vi äta och ha det gött! Sedan drar vi vidare uppåt till en väns fest. Kommer verkligen bli jätte kul hoppas jag sen sover eveline , andrea och Fanny här. Här är en sneak på min outfit för ikväll. Inviger min nya tröja från maison scout . Köpte den igår på bomullsfabriken .

Lördag

Kom till linnea vid 6 , även lite senare kom kajle . fixa oss lite sen kom det folk vid så där halv 9 , dock fick vi dra vid 11 och då stack vi på gulliga linns fest ! det var jätte kul . sedan tog vi tåget hem vid halv 4 (!!) och det var varmt . host .

 

nu ska jag plugga lite och sätta på mig nåt mysigt.

till mina bloggläsare

Trendguiden ss14

 

klicka på bilden och få 10 '% på nelly.com ! endast för mina bloggläsare . 

 

lördag

ikväll vanklas festligheter , är verkligen jätte taggad !! ska bli svin kul hoppas jag :)

 

vi hörs senare kanske , eller imon .

2 från igår

tankar sprida med miljoner känslor .

Fredag och dagen som kommer.

I går var jag hemma från skolan . har haft feber sen torsdag och kände mig inte helt frisk. vid 4 mådde jag mycket bättre . plugga lite sen mötte jag upp siri och felicha och åkte och solade i stan . efter det åkte jag hem packade lite kläder och så körde pappa upp mig till felicha . vid nio blev vi körde till casper där det var några . var ganska kul .

 

 

ikväll ska jag antagligen hem till linnea , som jag saknar så (!!) sedan får vi se vad som händer . 

 

ses

 

 

en bild från i sommras , där med ser mitt rum lite skevt ut .

Q & A

har fått lite frågor i kommentarena , så tänkte svara på dessa !

 

Q- hur är siri som person ? 

 

A- haha siri är helt underbar , verkligen en jag litar på och alltid jag har roligt med ! hon är som en kille hela hon och säger alltid vad hon tycker . Det är verkligen jätte skönt .

Q - var inte du i kyrkan mycket förut ? 

 

 

A- jo aboslut ! jag är troende men känner att jag har kommit i från det lite ,Men jag saknar det inte så värst faktikst . mindre är jag trodde jag skulle göra. men la väldigt mycket tid i kyrkan och tror det blev för mycket men jag är som sagt fortfrande troende.

 

 

Q - fick du ha fest hemma för dina föräldrar när du hade det ?

 

A - fick ska jag inte säga , jag fick ha alla som var där men ingen alkohol . men fick mitt straff , nu skrattar vi åt det .

 

 

 

 

Q - hur kom det sig att du började festa och när var du på din första ?

 

A - tror det inte finns nåt sätt att börja men ja man blev väll bjuden på nån sen forsätter det bara ,

Min första fest var jag , trumvirvel 12 år . haha skäms faktikst nu men var med på en hos några tjejer från mitt stall och dom var betydligt mycket äldre än mig . men det var väll kul dock fick alla väldigt mycket skit och utegångsförbud , festade inte på 2 ,5 år efter det då jag insåg att jag var lite ung.

 

( nu låter jag som världens festare men nej nej jag är inte värre eller snällare än andra tonåringar )

 

toffla

Nåt jag stör mig på är när tjejer tofflar efter killar som inte lägger engeri på dem . då jag anser att alla är värda nån som verkligen bryr sig om dom - men här kommer dubbelmoral , jag tofflar bakom människor jag bryr mig om . kanske inte smörar för dom men jag hämtar gärna tex vatten om dom ber mig då jag vill att dom ska förstå att jag tycker om dom och bryr mig . 

 

 

så vart går gränsen för att toffla ?

jag själv tycker det är , när det gäller att gilla en kille är att aldrig sätta sina egna planer framför hans . alltså låt oss säga du ska ut med tjejkompisarna och killen du verkligen gillar frågar ( äntligen) om du vill ses, när du ska träffa tjejerna . det tror jag verkligen inte är värt för du kommer antagligen inte ha den kille kvar hela livet . och vem ska man gå till då när man inte lägger tid på sina vänner ? 

 

jag säger inte att man ska sluta umgås med sin kille , nej nej . bara planera bättre . 

killar kommer och går men äkta vänner består .